Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό

Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό 

Χειροπέδες στον 22χρονο που έριξε στο δρόμο τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να δεχθεί τον ανηλεή ξυλοδαρμό στη Νέα Σμύρνη, πέρασαν οι αστυνομικοί.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλιακμάνης, τόνισε μιλώντας στο MEGA πως ο νεαρός που έκανε σπριντ και έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης, 09.03.2021, με αποτέλεσμα να δεχθεί στην συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί!

Πρόκειται, όπως είπε ο κ. Καλιακμάνης, για νεαρό σε ηλικία, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μένει στα δυτικά προάστια της Αττικής και είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Ινδιάνος».

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας ακόμη 22χρονος, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που ξυλοκόπησαν άγρια με μπουνιές, κλωτσιές και καδρόνια τον 24χρονο αστυνομικό ο οποίος νοσηλεύεται πλέον στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

Το προφίλ του 28χρονου αστυνομικού 

Μόλις ένα χρόνο έχει υπηρετήσει στο Σώμα ο 28χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε επί 2,5 λεπτά από κουκουλοφόρους το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Γιος αστυνομικού από το Σιδηρόκαστρο Σερρών προσλήφθηκε το 2020 στην τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών. Ο 28χρονος ήθελε από μικρός να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 37 χρόνια υπηρεσίας.

Ο 28χρονος έχει δύο αδελφές, η μία ιστορικός και η άλλη νηπιαγωγός. Όλοι μιλούν για τον «αγαθό γίγαντα» που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις