Στην ίδια φυλακή με τον Λιγνάδη ο προπονητής κολύμβησης που φέρεται να βίαζε ανήλικες

Στις φυλακές Τρίπολης μαζί με τον Δ. Λιγνάδη και προπονητής ομάδας κολύμβησης για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες

Του Γιώργου Σόμπολου

Ταινίες ερωτικού περιεχομένου εντόπισαν και κατάσχεσαν μέσα στο σπίτι προπονητή ομάδας κολύμβησης στην Δυτική Αττική, έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων

Οι βιασμοί και οι ασέλγειες μπορεί να συνέβησαν πριν από επτά χρόνια, ωστόσο τα δύο 17χρονα σήμερα κορίτσια, αθλήτριες συγκεκριμένου κολυμβητικός συλλόγου, βρήκαν τώρα το θάρρος και την τόλμη να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε πριν από δύο περίπου μήνες η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Ο προπονητής που μάλιστα είναι και συνιδρυτής σημαντικού αθλητικού ομίλου της ίδιας περιοχής, συνελήφθη από τους αστυνομικούς έπειτα από τις καταγγελίες των δύο κοριτσιών.

Επί δύο χρόνια, δηλαδή από τα δέκα έως και τα δώδεκα τους χρόνια, ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται πως τις έφερνε στο σπίτι του όπου αφού τις ανάγκαζε να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου, στην συνέχεια ασελγούσε πάνω τους.

Οι αστυνομικοί έκανα έφοδο στο σπίτι του, όπου διαμένει με την σύζυγο του. Εκεί έπειτα από έρευνες εντόπισαν το πορνογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και να κριθεί προφυλακιστέος στις φυλακές Τριπόλεως. Εκεί μάλιστα, όπου κρατείται και ο κατηγορούμενος για υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων, σκηνοθέτης και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Σκηνής, Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα πάντα, ωστόσο οι αστυνομικοί θεωρούν ότι βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση, αφού δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, να υπάρχουν και άλλα θύματα και για αυτό τον λόγο, έχουν ζητήσει από τον εισαγγελέα Αθηνών την δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ώστε εάν υπάρχουν και άλλα θύματα να προσέλθουν να καταγγέλλουν τις εις βάρος τους επιθέσεις.

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις