Μητέρα και βρέφος νοσηλεύονται με κορονοϊό στην Πάτρα

Μια 23χρονη με το μωρό της, από την Δυτική Αχαΐα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με επιπλοκές λόγω κορονοϊού

Όλα ξεκίνησαν πριν από 5 ημέρες, όπως ανέφερε μιλώντας στο Mega, ο πεθερός της 23χρονης, Φίλιππος Λιάκος, δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας. Η νεαρή που εγκυμονούσε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δέκατα, όπου διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Εκεί, λόγω των επιπλοκών που παρουσίασε, οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν εσπευσμένα σε τοκετό και αμέσως διασωλήνωσαν τόσο τη μητέρα όσο και το βρέφος.

Το βρέφος, το οποίο αποδείχτηκε αργότερα αρνητικό στον κορονοϊό, έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο, έχει αποδιασωληνωθεί και νοσηλεύεται στη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου. Η 23χρονη κοπέλα ωστόσο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, νόσησαν πρώτα ο κ. Λιάκος, μετά η σύζυγός του και στη συνέχεια ο γιος του και η νύφη του, δηλαδή η 23χρονη κοπέλα που έχει διασωληνωθεί. Ο κορωνοϊός χτύπησε αρχικά την πόρτα του σπιτιού τους τέλη Φεβρουαρίου όταν ο Φίλιππος Λιάκος ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις