Ομολόγησε την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας, έναν χρόνο μετά

Σε προσωπικούς λόγους απέδωσε την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας, η γυναίκα η οποία κρατείται από τον περασμένο Ιούνιο ως ύποπτη

Του Γιώργου Σόμπολου 

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η εργαζόμενη σε δικηγορικό γραφείο και προφυλακισθείσα για την επίθεση με το καυστικό υγρό σε βάρος της Ιωάννας, ήρθε στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, νωρίς σήμερα το πρωί.

Για πρώτη φορά, "έσπασε" την σιωπή της και κατέθεσε σχετικά με την επίθεση που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε συγγνώμη ενώ επεσήμανε πως στόχος της, ήταν να προκαλέσει κακό και όχι να τη σκοτώσει. Και όλα αυτά, εξαιτίας ενός προσωπικού ζητήματος που υπήρχε μεταξύ των δύο γυναικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ανέφερε ακριβώς το προσωπικό ζήτημα το οποίο ωστόσο θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να αποσαφηνίσει στις αρμόδιες αρχές.

Το ζήτημα είναι πως έναν χρόνο μετά, έπειτα από έναν χρόνο σιωπής, η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της για την οποία η αστυνομία είχε συγκεντρώσει αδιάσειστα στοιχεία και αναλαμβάνει την ευθύνη.

Η κατηγορούμενη προσήλθε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9:00 στα γραφεία του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση παρουσία του συνήγορου της Σάκη Κεχαγιόγλου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις