Στις εισαγγελικές αρχές ο 83χρονος που φέρεται να βίαζε την ανήλικη εγγονή του

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 83χρονος άνδρας που κατηγορείται για βιασμούς και άλλα αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ίδιας της ανήλικης εγγονή του

Του Γιώργου Σόμπολου

Ο ηλικιωμένος άνδρας, που συνελήφθη έπειτα από τις καταγγελίες της 17χρονης, σήμερα, κοπέλας στην μητέρας της. Η κοπέλα αποκάλυψε πως από την ηλικία των εννέα ετών και μέχρι τα 16, ο παππούς της την βίαζε και ασελγούσε επανειλημμένα στο κορμί της.

Σοκαρισμένη η μητέρα της ανήλικης, ενημέρωσε αμέσως τον σύζυγο της, ο οποίος είναι γιος του 83χρονου και μαζί πήγαν στο 1ο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου και ενημέρωσαν τις αρχές.

Η 17χρονη, έδωσε κατάθεση στους ειδικούς παιδοψυχολόγους του τμήματος, όπου αποκάλυψε με αποκρουστικές λεπτομέρειες την φρίκη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να επισημανθεί πως αιτία για την αποκάλυψη του "μυστικού" που κρατούσε για τον εαυτό της η 17χρονη, στάθηκαν οι κουβέντες της Σοφίας Μπεκατόρου. Της Ελληνίδος Ολυμπιονίκη που βγήκε και μίλησε ανοικτά για τα όσα φρικιαστικά είχε ζήσει από παράγοντα του αθλητισμού.

Το ζήτημα βέβαια, ως προς τον 83χρονο, είναι πως εάν κριθεί προφυλακιστέος, θα εκτίσει την ποινή σε σωφρονιστικό κατάστημα ή θα οδηγηθεί σε κατ' οίκον περιορισμό με "βραχιολάκι". Και αυτό, εξαιτίας της προχωρημένης του ηλικίας.

Αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί σήμερα, από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που εξετάζουν την υπόθεση.

Περισσότερα σε Ειδήσεις