Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ στη Δράμα

Η κηδεία του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 15:00 στον τόπο καταγωγής του, την Καλλίφυτο Δράμας. Εκεί συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

 

Όπως έχει ήδη γράψει το kedenews.gr η μαφιόζικη εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, έρχεται να συμπληρώσει ένα παζλ δολοφονικών επιθέσεων. Ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου το οποίο φέρεται να ζήτησε αρχινονός της νύχτας με το ποσό της πληρωμής να φτάνει σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των αστυνομικών.

Όπως γίνεται σε αυτού του είδους της επιθέσεις, από την πρώτη στιγμή τέθηκαν υπό στενή παρακολούθηση λιμάνια, τελωνεία, αεροδρόμια και σιδηροδρομικοί σταθμοί, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι ενδεχομένως να θελήσουν να φύγουν από την χώρα.

Οι δολοφόνοι του γνωστού αστυνομικού συντάκτη, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, εάν είναι αυτό που οι αστυνομικοί αποκαλούν “εισαγόμενοι δολοφόνοι” ή εάν πρόκειται για εγχώρια στελέχη της ελληνικής μαφίας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις