Κυψέλη: Δεν θα χειρουργηθεί η 25χρόνη που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται στην πιθανότητα διαπροσωπικών διαφορών που μπορεί να είχε η 25χρόνη γυναίκα που στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη

Σύμφωνα με την καταγγελία της η 25χρόνη υποστήριξε πως ο δράστης την πλησίασε με το αυτοκίνητο, την ακινητοποίησε στο έδαφος και τοποθέτησε ένα βρεγμένο πανί που ήταν εμποτισμό με καυστικό υγρό στο πρόσωπό της. Αργότερα, ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο του όση ώρα η 25χρόνη βρισκόταν στο έδαφος.

Η 25χρόνη δεν θα χρειαστεί χειρουργείο

Η 25χρόνη, νοσηλεύεται από την Κυριακή στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ελαφρά εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού γύρω από το στόμα της και τα μάγουλα, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να λάβει εξιτήριο αφού η υγεία της δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Μάλιστα, εξετάστηκε και από ειδικό πλαστικό χειρούργο ο οποίος έκρινε ότι τα εγκαύματα που έχει μπορούν να επουλωθούν με ιατρική αγωγή και πως δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Δεν είναι σε θέση να καταθέσει ακόμα λόγω των εγκαυμάτων γύρω από το στόμα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο διαπροσωπικών διαφορών του θύματος με τον δράστη με τις αρχές να μην έχουν καταφέρει να πάρουν ακόμα κατάθεση από την ίδια λόγω των εγκαυμάτων που έχει γύρω από το στόμα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για κάποιο άτομα που γνώριζε ενώ θα ερευνηθούν όλες οι στενές της επαφές.

Περισσότερα σε Ειδήσεις