Αυτοκτονία Αμπελόκηποι: Η τρανς και η σχέση με ισχυρό άντρα της πολιτικής

Έναν περίεργο θάνατο 31χρονης τρανς, ο οποίος ήλθε έπειτα από μια θυελλώδη σχέση με άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μεγάλο δήμο της Αττικής, ερευνούν οι αστυνομικοί.

Του Γιώργου Σόμπολου

Η 31χρονη Ο.Ε., βρέθηκε νεκρή στις 13 του μήνα, δηλαδή την περασμένη Τρίτη, στις σκάλες ακαλύπτου χώρου πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που πραγματοποίησε την νεκροτομή της νωρίτερα σήμερα το πρωί, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι πρόκειται πιθανότατα για αυτοκτονία, με την χρήση βρόγχου. Όπως δηλαδή βρέθηκε από περίοικους η 31χρονη. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, πρόκειται για μια 31χρονη, η οποία έχει γυναικεία ταυτότητα χωρίς να έχει προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Η σχέση της με συγκεκριμένο πρόσωπο, έναν 63χρονο άνδρα, που έχει ιδιαίτερη θέση σε μεγάλο δήμο της Αττικής, ήταν θυελλώδης. Αυτή η σχέση, ίσως και να σχετίζεται με τον θάνατο της, αναφέρουν οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες. Μάλιστα λίγες ημέρες προτού αυτοκτονήσει, όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις, είχε έναν έντονο καυγά με τον σύντροφο της. Η ίδια φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα κακοποίησης, αφού την έριξε πάνω σε μια τζαμαρία.

Ωστόσο ο 63χρονος φίλος της ήταν αυτός που αρχικά πήγε σε νοσοκομείο αναφέροντας πως έχει τραυματιστεί και εν συνεχεία προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα καταγγέλοντας την για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν και λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του ζευγαριού, αναζητώντας τι τελικά οδήγησε στον θάνατο την 31χρονη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις