Ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο - Νεκρός ο 57χρονος επιχειρηματίας που πέρυσι είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του

Μέσα στο γραφείο του λογιστή του στην πόλη της Ζακύνθου, πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 57χρονο επιχειρηματία Δ.Κ. από τον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, ο οποίος είχε γλιτώσει από μαφιόζικη δολοφονική ενέδρα εναντίον ένα χρόνο πριν, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του.

 

Πυροβολισμοί έπεσαν στο κέντρο της Ζακύνθου, στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά, με αποτέλεσμα o γνωστός επιχειρηματίας να πέσει νεκρός. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή.

Το συμβάν - σύμφωνα με το ermisnews.gr- έγινε σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων δύο αδελφών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο γραφείο προσήλθε ένας πελάτης, ο οποίος ξεκίνησε συζήτηση με τους παραπάνω με θέμα ένταξη του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια άγνωστος άνδρας ξεκίνησε πυροβολισμούς έξω από την τζαμαρία του γραφείου και ο άνδρας πυροβολήθηκε θανάσιμα. Το θύμα, είχε κατηγορηθεί και αθωωθεί κατά το παρελθόν για υποθέσεις μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Από τους ιδιοκτήτες έχει τραυματιστεί ελαφρά ο ένας, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου προκειμένου να ανακοινωθούν στοιχεία.

Παρόμοια ενέδρα θανάτου είχε στηθεί και πέρσι για τον επιχειρηματία Δ.Κ., ο οποίος τότε είχε τραυματιστεί σοβαρά. Από τους πυροβολισμούς είχε πέσει νεκρή η σύζυγός του Χριστίνα Κλουτσινιώτη.

Κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στο νησί

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε με μακρύκαννο όπλο, πιθανόν με καλάσνικοφ. Κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στο νησί.

Yπενθυμίζεται ότι τον περσινό Ιούνιο, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν τον 57χρονο και τη σύζυγό του, σκοτώνοντας τελικά εκείνη. Το θύμα ήταν η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου (σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξενοδοχείο στον Λαγανά), που ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος  στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Όπως ανέφερε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το kedenews η άτυχη γυναίκα επέβαινε τότε με τον 57χρονο σύζυγό της Δ.Κ. σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και επέστρεφαν από τα χωράφια τους. Σε έναν στενό δρόμο και ενώ κατευθύνονταν προς το σπίτι τους, είδαν μια μηχανή με δύο επιβάτες να έρχεται προς το μέρος τους. Λίγο πριν φτάσουν σε απόσταση αναπνοής, ο συνοδηγός της μηχανής, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε κατά του ζευγαριού.

Τραυμάτισε τον 57χρονο και σκότωσε την 38χρονη γυναίκα. Η άτυχη κοπέλα έπεσε από την μηχανή, όμως ο σύζυγος της, παρά τα τραύματα του, κατάφερε να διαφύγει και να χάσουν εν τέλει τα ίχνη του οι δράστες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις