Νέα Σμύρνη: Σήμερα η δίκη του 22χρονου σάτυρου

Καταγγελίες, μαρτυρίες αλλά και δεδομένα υπάρχουν στο κινητό του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα στα οποία έχει εμπλακεί, που έχουν να κάνουν ακόμη και με απόπειρες βιασμών. Κομβικό σημείο αποτελούν όλα όσα θα εξελιχθούν σήμερα στο Αυτόφωρο. Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασε στα δικαστήρια της παλιάς σχολής της Ευελπίδων, ο 22χρονος φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων - Μηχανικών των ΤΕΙ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα στα οποία έχει εμπλακεί, που έχουν να κάνουν ακόμη και με απόπειρες βιασμών.

Και αυτό γιατί φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Ο νεαρός προσήλθε συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας ενώ μαζί του ήταν και ο συνήγορος του ο οποίος επιμένει πως πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί το οποίο δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Στο δικαστήριο δεν έχουν προσέλθει μέχρι στιγμής θύματα του 22χρονου καθώς δεν απαιτείται η παρουσία τους για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 22χρονος πάντως μέχρι και αυτή τη στιγμή αρνείται τα πάντα ενώ στις επαφές του με τους αστυνομικούς, είναι ιδιαίτερα φειδωλός και δεν λέει το παραμικρό. Παρά μόνο ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Καταγγελία για παρενόχληση στην Νέα Σμύρνη

Οι πληροφορίες μιλούν για καταγγελία του περασμένου Αυγούστου μιας 22χρονης γυναίκας, ότι ένας νεαρός άνδρας που προσομοιάζει με τον συλληφθέντα, της επιτέθηκε έξω από την πολυκατοικία της, την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να της βγάλει το σορτσάκι. Η καταγγελία αυτή υπάρχει στην Αστυνομία, όμως αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλα, υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο σε γυναίκες, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν υποθέσεις περίεργες από την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις