Ζάκυνθος: Φωτογραφία - ντοκουμέντο από την πρώτη ενέδρα θανάτου κατά του επιχειρηματία

Φωτογραφία - ντοκουμέντο από την πρώτη απόπειρα εκτέλεσης του 54χρονου επιχειρηματία Δ.Κ. στη Ζάκυνθο είδε το φως της δημοσιότητας.

 

Λίγες ημέρες μετά την εκτέλεση του γνωστού επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, μια φωτογραφία των δραστών πίσω από την πρώτη ενέδρα θανάτου κατά του επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2020, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί η σύζυγός του και να τραυματιστεί ο ίδιος, παρουσίασε το Star.

Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο άτομα πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που έχουν καλυμμένα χαρακτηριστικά και φορούν κράνος.

Τότε ο επιχειρηματίας είχε καταφέρει να σωθεί, όμως οι σφαίρες οδήγησαν στον θάνατο τη σύζυγό του.

Για αυτό το «χτύπημα» το θύμα είχε δώσει ονόματα φυσικών και ηθικών αυτουργών, τα οποία υπάρχουν σε πολυσέλιδη μήνυση, η οποία έχει μπει ξανά στο μικροσκόπιο με σκοπό να δώσει στοιχεία που πιθανόν να οδηγήσουν στους εκτελεστές του.

Σοκάρει το πόρισμα της νεκροψίας – Τον εκτέλεσαν με 19 σφαίρες

Σύμφωνα, με τα όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης στο ΙΟΝΙΑΝ, το απόγευμα της Δευτέρας, ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το αποτέλεσμα της νεκροτομής για τη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής του επιχειρηματία.

Όπως μεταδίδει το imerazante.gr, πρόκειται για σφαίρα, η οποία εισήλθε στο σώμα του 54χρονου από την κοιλιακή χώρα και αφού έπληξε βασικά ζωτικά όργανα, κατέληξε στο κρανίο. "Έφερε 19 τραύματα, τα πιο πολλά διαμπερή. Ένα ήταν το άμεσα θανατηφόρο. Όμως αυτό το ένα είχε κάνει κακώσεις σε όλο το σώμα. Βρέθηκε μία βολίδα μέσα στο κρανίο. Είχε μπει στο κρανίο από τον σπονδυλικό σωλήνα, από τον θώρακα. Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη. Αυτές οι βολές ήταν διαμπερείς, έμπαιναν και έβγαιναν από το σώμα" είπε ο ιατροδικαστής και πρόσθεσε: "Αυτή που κόστισε τη ζωή ήταν μία που έμπαινε από την κοιλιά χαμηλά, τρύπησε το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τους θωρακικούς σπονδύλους, μπήκε στον σπονδυλικό σωλήνα και από εκεί μπήκε στο κρανίο. Eπιστημονικά και σαν εύρημα, είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της συγκεκριμένης σφαίρας".

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των εκτελεστών του επιχειρηματία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις