Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το βρέφος σκουντούσε τη μητέρα του για να ξυπνήσει

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που στέρησε την ζωή της 20χρόνης Κάρολαιν

Η ΕΛ.ΑΣ. εστιάζει την έρευνα της στα λάθη που κάνανε οι δολοφόνοι της 20χρόνης Κάρολαιν, που όπως φαίνεται έμειναν για πάνω από μια ώρα μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, ερευνώνται εξονυχιστικά οι δρόμοι διαφυγής που ακολούθησαν, και οι διαθέσιμες λίστες υπόπτων.

Για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Ο κ. Καλλιακμάνης κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την καθηλωτική φωτογραφία με τον αστυνομικό που είχε στην αγκαλιά του το βρέφος της οικογένειας.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ υποστήριξε ότι η φωτογραφία αυτή δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της αστυνομίας. Όπως εξήγησε ο κ. Καλλιακμάνης, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού και σε επικοινωνία που είχε μαζί του τού δήλωσε ότι ήταν συγκλονισμένος απ’ όσα αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Το βρέφος σκουντούσε τη νεκρή του μητέρα

Ο αστυνομικός είπε στον Γιώργο Καλλιακμάνη ότι ο σύζυγος ήταν δεμένος, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε, καθόταν δίπλα στη νεκρή του μητέρα και τη σκουντούσε.

«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών», και γι' αυτό την σκότωσαν,  δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε ότι θεωρεί «αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι». Μεταξύ άλλων, ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι είπε στον Γιώργο Καλλιακμάνη ότι ο πατέρας έχανε σε κάποια χρονικά σημεία τις αισθήσεις του.

Περισσότερα σε Ειδήσεις