Λαμία: Στο ψυχιατρείο η γιατρός - αρνητίς του εμβολιασμού

Από τις προτροπές στον κόσμο να μην εμβολιαστεί και την απομάκρυνση από τα καθήκοντά της στο...ψυχιατρείο κατέληξε η γιατρός από τη Λαμία, μετά από αίτημα της μητέρας της για ακούσια ψυχιατρική της αξιολόγηση. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η γιατρός ξεκίνησε να παροτρύνει το κοινό να μην εμβολιαστεί. Από την πρώτη στιγμή η γιατρός απομακρύνθηκε από το Διευθυντή του ΚΥ Λαμίας Ηλία Καραγεώργο, από την εμβολιαστική διαδικασία και με την παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ από το πρωί της Τετάρτης τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού.

Στη συνέχεια, ο κλοιός γύρω από τη γιατρό άρχισε να στενεύει κι άλλο, όταν η μητέρα της κατέθεσε στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της. Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Λαμίας που παρήγγειλε την εξέταση της από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου όπως προβλέπει ο νόμος. Η γυναίκα εξετάστηκετόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όσο και στο εφημερεύων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού.

Εν τέλει, οι δύο Ψυχίατροι συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Περισσότερα σε Ειδήσεις