Κεφαλονιά: Διαφημιστική προώθηση με τον Μύρτο στη...Μαδρίτη

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολύ κεντρικούς δρόμους της Μαδρίτης αποκτά ο μαγευτικός Μύρτος της Κεφαλονιάς

Έναρξη της τουριστικής περιόδου μεταξύ Ισπανίας και Κεφαλονιάς θα πραγματοποιηθεί από τη πρώτη Ιουλίου μέσω των απευθείας πτήσεων από την Μαδρίτη στην Κεφαλονιά, με τα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας Iberia Express.

Πρόκειται για μια σύνδεση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μεταξύ Κεφαλονιάς και Μαδρίτης ενώ θα πραγματοποιούνται δυο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη & Σάββατο.  Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μέχρι στιγμής της εταιρείας τα δρομολόγια θα διαρκέσουν έως τις 29 Αυγούστου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη σύνδεση, η οποία έχει τις προοπτικές να διευρυνθεί στο άμεσο μέλλον. Ήδη στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του νησιού έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία της Μαδρίτης διαφημιστικές πινακίδες, στις οποίες τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει καταγάλανος Μύρτος.

Μάλιστα, πέρα από το κύμα επισκεπτών που προβλέπεται να δεχθεί το νησί με την έναρξη της σύνδεσης με την μεγαλύτερη ισπανική πόλη, θα δίνεται η δυνατότητα και στους κατοίκους της Κεφαλονιάς να μεταβούν με απευθείας πτήσεις στην ισπανική πρωτεύουσα.

**Με πληροφορίες από inkefalonia.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις