Διπλή τραγωδία στην Καλαμάτα - Δύο 22χρονοι παιδικοί φίλοι νεκροί σε τροχαίο

Η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο νεαρός οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε σε μάντρα σπιτιού στον Άγιο φλώρο Καλαμάτας είναι η αιτία σύμφωνα με τους αστυνομικούς του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης

Του Γιώργου Σόμπολου

Οι δύο νεαροί φίλοι, συμμαθητές από το σχολείο αλλά και συναθλητές σε ακαδημία του Μελιγαλά, επέστρεφαν από διασκέδαση.

Στην παλαιά εθνική οδού Καλαμάτας-Μελιγαλά, το νήμα της ζωής των δύο νέων παιδιών κόπηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε της πορείας του.

Αρχικά έπεσε πάνω σε μία ελιά και στη συνέχεια κατέληξε στην μάντρα ενός σπιτιού. Ο οδηγός του οχήματος, Γ.Τ. έχασε ακαριαία τη ζωή του ενώ ο συνοδηγός Β.Δ. απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όμως, τα τραύματα ήταν τόσο σοβαρά που οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και περίπου μισή ώρα μετά την διακομιδή του, κατέληξε.

Οι οικογένειες των δύο νεαρών παιδιών δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη πως οι άνθρωποι τους δεν βρίσκονται κοντά τους. Το ίδιο και οι φίλοι τους οι οποίοι μιλούν για δύο χαμογελαστά παιδιά τα οποία δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, δεν είχαν πειράξει ποτέ κανέναν και ήταν αγαπητά σε όσους τους γνώριζαν στον Μελιγαλά.

Το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας Καλαμάτας που διενεργεί τις έρευνες έχει διαπιστώσει πως ο οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπήρξε κάποιο εμπόδιο το οποίο να του έκλεισε το δρόμο, αλλά ο ίδιος οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ξεφύγει της πορείας του.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι νεκροτομές στις σορούς των δύο παιδιών, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει μόλις ληφθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εαν ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις