Χανιά - Θάνατος 11χρόνης: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του κοριτσιού

Σε κάμερα ασφαλείας φέρεται να εμφανίζεται η 11χρόνη από τα Χανιά που εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται το 11χρονο κορίτσι να κινείται στον κόμβο της Χρυσής Ακτής με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Λίγο αργότερα βρέθηκε στο σημείο στους Αγίους Αποστόλους όπου, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, έχασε τη ζωή του.

Όπως φαίνεται να δείχνει το βίντεο, το άτυχο κοριτσάκι να κινείται στον κόμβο Χρυσής Ακτής (Μακρύς Τοίχος), μάλιστα, κρατά σακούλα από ψώνια καθώς οι πληροφορίες λένε ότι φεύγοντας από το σπίτι πήγε να ψωνίσει κάποια τρόφιμα.

Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Το 11χρονο κορίτσι έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια, με τις Αρχές να ερευνούν ακόμα και την πιθανότητα να πρόκειται για αυτοκτονία. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμα βέβαια, όμως η έρευνα θα συνεχιστεί εις βάθος. Mάλιστα, θα εξεταστούν και οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο ο θάνατος του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά που βρέθηκε το απόγευμα νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης που βρέθηκε στο σημείο, «έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης».

Περισσότερα σε Ειδήσεις