Μύκονος: Εκεί όπου το όνομα κοστίζει και το πορτοφόλι ελαφραίνει

Απολαύστε καφέ, νερό και σοκολάτα στον Ορνό στη φιλική τιμή των...18,5 ευρώ! Ακριβή η απλή, καθημερινή, κατά τα άλλα, ευχαρίστηση στο νησί των ανέμων. Με τον σκληρό τρόπο το αντιλήφθηκε αυτό πελάτης καφετέριας στον Ορνό, μην πιστεύοντας στα μάτια του, όταν είδε το ποσό του λογαριασμού, που σίγουρα δεν περίμενε να δει.

Ειδικότερα, ο freddo espresso στο συγκεκριμένο κατάστημα κοστίζει 6,5 ευρώ, η σοκολάτα στα 8 ευρώ και ένα μπουκάλι νερό ενός λίτρου 4 ευρώ. «Θεωρώ ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και σε κάθε περίπτωση το κάθε κατάστημα έχει τιμοκατάλογο. Θεωρώ ότι ο πελάτης επιλέγει το κατάστημα και βλέποντας το τιμοκατάλογο. Οπότε ήταν εις γνώση του αυτές οι τιμές και πρόκειται για ένα κατάστημα που έχει μια ακριβή πολιτική», δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Θεοχάρης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου.

Αυτή η δήλωση αντικατοπτρίζει συνολικά τη νοοτροπία στο νησί. Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της Μυκόνου, όλα είναι θέμα επιλογής και πορτοφολιού, με την τιμή του καφέ στο νησί να ξεκινάει στο 1,5 ευρώ για take away, στα 4 ευρώ και πάνω στη Μικρή Βενετία, στα 6,5 ευρώ στον Ορνό και να καταλήγει στην εξωφρενική τιμή των 150 ευρώ στον Πλατύ Γιαλό.

Περισσότερα σε Ειδήσεις