Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος δίπλα στη νεκρή μητέρα του (βίντεο)

«Ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα μείνει στο δωμάτιο», δήλωσε ο αστυνομικός που αντίκρισε πρώτος το τραγικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά όπου το 11 μηνών βρέφος σκουντούσε την νεκρή μητέρα του

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς Deep Blue της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αφιερωμένο στα Γλυκά Νερά και στις εικόνες που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί, όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι. «Ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα μείνει σε αυτό το δωμάτιο» δήλωσε ο αστυνομικός Χρήστος Βαρδίκος, ο οποίος είναι επίσης πατέρας ενός μικρού παιδιού.

«Ήταν γύρω στις 6:15 το πρωί που λάβαμε την κλήση και φτάσαμε άμεσα στο σημείο, ύστερα από τέσσερα λεπτά. Βρήκαμε τον τρόπο να μπούμε μέσα από το παραβιασμένο παράθυρο, το οποίο βρισκόταν στην πίσω μεριά του σπιτιού και μπήκαμε τέσσερις αστυνομικοί μέσα.

Ελέγξαμε το υπόγειο και κατόπιν ανεβήκαμε μέσω της εσωτερικής σκάλας στο ισόγειο, και ανεβαίνοντας πιο πάνω είδαμε τον σκύλο κρεμασμένο από την κουπαστή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αστυνομικός για τις πρώτες εικόνες που αντίκρυσε μπαίνοντας στην κατοικία στα Γλυκά Νερά. «Εκεί πλέον καταλάβαμε ότι έχει γίνει κάτι πέρα από το σύνηθες» πρόσθεσε.

«Ακριβώς δίπλα στη νεκρή γυναίκα ήταν το μωρό»

«Ανεβήκαμε στον τελευταίο όροφο, στην σοφίτα και ήταν μισάνοιχτη η πόρτα. Διαπιστώνουμε τη γυναίκα πως είναι νεκρή μπρούμυτα στο κρεβάτι και ακριβώς δίπλα της ήταν το μωρό, που ακουμπούσε πάνω στη μαμά της και αριστερά κάτω δεμένος ήταν ο σύζυγος» δήλωσε. Αφού διαπιστώθηκε ο θάνατος της 20χρονης, ο αστυνομικός όπως δηλώνει πήρε το μωρό στην αγκαλιά του και το σκέπασε με μια κουβέρτα καθώς ήταν μόνο με την πάνα.

«Το μωρό το κράτησα στην αγκαλιά περίπου μισή ώρα, μπήκαμε κάτσαμε μέσα στο περιπολικό για να ζεσταθεί, μέχρι να έρθουν τα συγγενικά πρόσωπα» κατέληξε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις