Κρήτη: Ξυλοδαρμός πεθεράς...κατ' εξακολούθηση

Ξαναέδειρε την πεθερά του
Pixabay

Σοκ προκαλεί το γεγονός ενός ξυλοδαρμού, όποιος και αν είναι ο λόγος. Αλλά, στην περίπτωση ενός 53χρονου άνδρα από το Ηράκλειο της Κρήτης, δεν είναι η πρώτη αλλά η δεύτερη φορά που ξυλοκόπησε άνανδρα την 77χρονη πεθερά του. Το νέο, επαίσχυντο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην ανάλογη πρώτη επίθεση κατά της άτυχης γυναίκας, τον Ιούνιο του 2020, που την είχε οδηγήσει ξανά στα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ξυλοδαρμός συνέβη στις 00:35 σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο και στο σημείο έσπευσε όχημα της αστυνομίας καθώς ενημερώθηκαν οι αρχές για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, ήταν ήδη εκεί ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την 77χρονη στο νοσοκομείο η οποία είχε χτυπηθεί τόσο άσχημα, που ήταν γεμάτη αίματα ενώ αίμα υπήρχε και στο πάτωμα.

Η υπόθεση έχει οδηγηθεί σε δίκη, η οποία όμως διεκόπη, σε αναμονή των τελευταίων στοιχείων για το περιστατικό αλλά και για την εκτίμηση των επιπτώσεων στην υγεία της άτυχης γυναίκας. Ήδη ετέθησαν περιοριστικά μέτρα σε ισχύ, καθώς ο 53χρονος απαγορεύεται να πλησιάσει στα 50 μέτρα το σπίτι και την 77χρονη γυναίκα ενώ ζητήθηκε να ενημερωθεί ο Διοικητής του Α' Αστυνομικού Τμήματος για τους όρους που τέθηκαν στον άνδρα, προκειμένου αυτοί να τηρηθούν αυστηρά.

Από την πλευρά του δράστη, ο ίδιος φέρεται να είπε ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί, ουσιαστικά κάνοντας φανερό ότι δεν έχει αντιληφθεί τη βιαιότητα των πράξεών του.  
 

Περισσότερα σε Ειδήσεις