Έγκλημα - Γλυκά Νερά: Υπάρχει ένας κύκλος υπόπτων που εξετάζουν οι Αρχές

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν περιορίσει τις έρευνες τους σε ένα συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega, ο 32χρονος πιλότος είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο, ενώ παράλληλα υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες. Μέσα στον κύκλο των 1ο-15 υπόπτων που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ., ένας από αυτούς φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή που έχει δώσει ο πιλότος. 

Αλβανοί οι δράστες;

Ο τηλεοπτικός σταθμό του ΑΝΤ1, αναφέρει πως οι δράστες της στυγερής δολοφονίας φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής. Με βάση τα όσα έχει καταθέσει ο σύζυγος της Καρολάιν στις Αρχές, άκουσε τους δολοφόνους της να μιλούν σε ξένη γλώσσα.

Έπειτα από προσπάθειες και του ιδίου αλλά και των Αρχών, ο 32χρονος πιλότος φέρεται να κατάφερε να πιστοποιήσει ότι πρόκειται για αλβανικά. 

Σάλος με την «ψυχολόγο» της Καρολάιν 

Πίσω από την φρικιαστική δολοφονία με θύμα την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αποκαλύπτεται μια υπόθεση που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τα επαγγέλματα ψυχικής υγείας. Η εμφάνιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ελένης Μυλωνοπούλου στην οποία είχε απευθυνθεί η 20χρονη κοπέλα για να διαχειριστεί προσωπικά της θέματα προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων που της ζήτησε να θέσει σε γνώση τους το πτυχίο και την άδεια ασκήσεως ψυχολόγου.

Αντί αυτού η κα. Μυλωνοπούλου τους έστειλε εξώδικο και ζήτησε με μια νέα γραπτή ανακοίνωση να σταματήσει ο σύλλογος να ασχολείται με αυτό το θέμα. «Επιτέλους σωπάστε! Σεβαστείτε τις έρευνες των διωκτικών αρχών και τη μνήμη της δολοφονηθείσας εικοσάχρονης» αναφέρει χαρακτηριστικά.
 

Περισσότερα σε Ειδήσεις