ΑΠΘ: Σκουπίδια και μπάχαλο αφήνουν τα πάρτι δίχως τέλος

Σκουπίδια και βανδαλισμοί στο ΑΠΘ
GRTIMES

Πάρτυ δίχως τέλος, σε ώρες πολλές και ακατάλληλες συνεχίζουν να οργανώνουν και να πραγματοποιούν φοιτητές και μη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κάθε μέρα ξημερώνει με τους εργαζόμενους καθαριότητος του ιδρύματος να παλεύουν να επαναφέρουν τους χώρους σε μια σχετική τάξη, αφού το τοπίο που βρίσκουν μετά τη λήξη των πάρτυ είναι χαοτικό. 

Μπουκάλια με αλκοόλ, κουτάκια από μπύρες και αναψυκτικά, συσκευασίες άδειων προϊόντων με φαγητά που προμηθεύονται take away αλλά και βανδαλισμοί, είναι αυτά που μένουν πίσω μόλις ξημερώνει. Οι εργαζόμενοι στο πανεπιστήμιο καταγγέλλουν και μιλούν για δεκάδες σακούλες σκουπιδιών, βανδαλισμούς, ξέφρενη μουσική και τα ντεσιμπέλ στο τέρμα, χωρίς κανέναν έλεγχο. 

«Το πάρτι μπορεί να σταματάει το πρωί όμως οι ζημιές μένουν. Μπαίνουν μέσα στις σχολές για να βρουν ρεύμα. Φέρνουν μέχρι και γεννήτριες», περιγράφει εργαζόμενος, συμπληρώνοντας ότι αδειάζουν μέχρι και τους πυροσβεστήρες που βρίσκουν στο δρόμο τους ανεβαίνοντας στους ορόφους σχολών. Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του εισαγγελέα, φαίνεται πως τα ανεξέλεγκτα πάρτυ καλά κρατούν και οι εργαζόμενοι του πανεπιστημίου συνεχίζουν να προσπαθούν να κρατήσουν μια τάξη. 

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις