Επίθεση - Αγία Μαρίνα: Δικάζονται οι δύο αλλοδαποί δράστες

Μεταφορά δραστών στον ανακριτή
KEDENEWS

Δικάζονται αυτή την ώρα στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι δύο άντρες πακιστανικής καταγωγής οι οποίοι επιτέθηκαν σε ανυπεράσπιστη γυναίκα το πρωί της Κυριακής στο πάρκινγκ της πλαζ Αγίας Μαρίνας. Οι δράστες οι οποίοι προσήχθησαν αρχικά στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και παραπέμφθηκε να δικαστούν στο κτίριο 7 της εισαγγελίας Αθηνών.

Μεταφορά αλλοδαπών στον ανακριτή
KEDENEWS

Κατηγορούνται ότι το πρωί της Κυριακής μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς τους περικύκλωσαν μία 26χρονη κοπέλα, ενώ αυτή αυτή περίμενε τον σύζυγο της ο οποίος είχε πάει σε παρακείμενο ψιλικατζίδικο. Άρχισαν να της μιλούν πιθανόν με υποτιμητικά σχόλια στη γλώσσα τους και στην συνέχεια ο ένας της έσκισε την μπλούζα. Η 26χρονη έβαλε τις φωνές και ευτυχώς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα και σε πολύ μικρή απόσταση οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους έξι δράστες. Όπως προέκυψε μάλιστα βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο την σεξουαλική επίθεση και μάλιστα έκανα και ζωντανή αναμετάδοση σε κανάλι κοινωνική δικτύωσης.

Οι συλληφθέντες σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ότι δεν είχα σκοπό να βλάψουν τη γυναίκα και απομένει να φανεί εάν θα γίνουν πιστευτοί ή όχι από το δικαστήριο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις