Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο με πυροβολισμούς ανηλίκων

Κυνηγός πυροβολεί με καραμπίνα
EUROKINISSI / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό. 55χρονος άντρας ενοχλήθηκε από το παιχνίδι παιδιών και πυροβόλησε προς το μέρος τους, τραυματίζοντας ελαφρά έναν από τους ανήλικους. Η ασύλληπτη πράξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα Μακρυνείας, κοντά στο Αγρίνιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο για να αναγκάσει τα παιδιά να φύγουν κάτω από το σπίτι του. Τα σκάγια βρήκαν στην πλάτη το ανήλικο αγόρι. Χρειάστηκε, η μεταφορά του στο νοσοκομείο για να του τα αφαιρέσουν οι γιατροί.

Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς η καραμπίνα ανήκει σε οικείο του πρόσωπο.

Παρόμοιο περιστατικό και στον Πύργο

Παρόμοιο επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά ανήλικων έγινε και στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο αργά το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ένας ηλικιωμένος άνδρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα την οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων, έστρεψε προς τα παιδιά που έπαιζαν εκεί.

Τα παιδιά έντρομα έτρεξαν να κρυφτούν αφού δεν γνώριζαν τι θα έκανε στη συνέχεια ο ηλικιωμένος, που δήλωσε ενοχλημένος από το παιχνίδι τους. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κατάφεραν με ψυχραιμία να αφαιρέσουν το όπλο από τον ηλικιωμένο, ο οποίος φαίνεται να έχει αντιδράσει και στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο.

Άνδρας με καραμπίνα στην Ηλεία
ilialive.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις