34χρονος κτηνοτρόφος - Χανιά: Απολογείται για τον βιασμό ανήλικης

Σεξουαλική παρενόχληση
PEXELS

Στον ανακριτή Χανίων αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ο 34χρονος κτηνοτρόφος από την Κίσσαμο, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών από όλη την Κρήτη. Ο 34χρονος φέρεται να προσέγγιζε τα θύματά του με τουλάχιστον τέσσερα ψεύτικα προφίλ στο Instagram και το Facebook. Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για οκτώ αδικήματα, ανάμεσα στα οποία και το κακούργημα του βιασμού κατ' εξακολούθηση σε βάρος μιας 14χρονης, την οποία φέρεται να απείλησε με όπλο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, είναι πιθανό τις επόμενες ώρες, με εισαγγελική εντολή, να γίνει δημοσιοποίηση των στοιχείων του, έτσι ώστε να γίνει γνωστό αν υπάρχουν και άλλα θύματά του που δεν έχουν μιλήσει ακόμα. 

Τι συνέβη με τη 14χρονη

Μία από τις ανήλικες κατήγγειλε ότι ο 34χρονος κτηνοτρόφος την έπεισε να συναντηθούν και να συνευρεθούν ερωτικά, κάτι που συνέβη επανειλημμένα. Όταν κάποια στιγμή το κορίτσι αρνήθηκε, την απείλησε με όπλο πως, αν δεν ενδώσει, θα αποκαλύψει την ερωτική σχέση τους. Ο φερόμενος ως δράστης αρχικά φλέρταρε με τις ανήλικες στις διαδικτυακές επικοινωνίες τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν εκείνες ζητούσαν από τον 34χρονο να τους στείλει φωτογραφία του, εκείνος έστελνε φωτογραφίες άγνωστων νεαρών ανδρών. Συχνά εμφανιζόταν με καταγωγή και τόπο διαμονής τα Σφακιά.

Η δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος του το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Χανίων, ο οποίος με τη σειρά του παρέπεμψε την υπόθεση στον ανακριτή. Ανάμεσα στις κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, απειλή, όπως και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών. Συνολικά κατηγορείται για δύο κακουργήματα και έξι πλημμελήματα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις