Κρίστιαν Έρικσεν: Το πρώτο μήνυμα από το νοσοκομείο

Κρίστιαν Έρικσεν
Πηγή: Facebook

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αν και ακόμα δεν έχει μάθει τον λόγο της κατάρρευσής του στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία το Σάββατο 12 Ιουνίου στο πλαίσιο του Euro 2020. Ο Δανός άσος έστειλε μήνυμα μέσω του μάνατζέρ του στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», που του αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της. 

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ίντερ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Rigshospitalet», που βρίσκεται κοντά στο στάδιο Πάρκεν της Κοπεγχάγης, όπου γινόταν το ματς του Euro 2020, κατά τη διάρκεια του οποίου υπέστη το καρδιακό επεισόδιο ο γνωστός άσος. 

Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Gazzetta dello Sport»

«Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα, αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω "ευχαριστώ" σε όλους για τη συμπαράστασή τους» ήταν το μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο μάνατζερ του Δανού άσου μετέφερε στη γνωστή ιταλική εφημερίδα: «Μιλήσαμε το πρωί (σ.σ. της Κυριακής). Γελούσε και ήταν σε καλή διάθεση. Αυτό είναι αισιόδοξο. Όλοι θέλουμε να καταλάβουμε τι του συνέβη, όπως και ο ίδιος. Οι γιατροί τον υποβάλλουν σε εξονυχιστικές εξετάσεις και θα χρειαστεί χρόνο».

«Είναι πολύ χαρούμενος, γιατί κατάλαβε πόσο πολλή αγάπη δέχτηκε από όλο τον κόσμο. Ειδικά τον συγκίνησαν τα μηνύματα της Ίντερ και των φιλάθλων της. Ο Κρίστιαν δεν τα παρατά και ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του ευχαριστούν τους πάντες για τη συμπαράσταση» πρόσθεσε και κατέληξε: «Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστεί. Έχει δίπλα του τη σύζυγό του και τους γονείς του. Θα μείνει στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, ίσως και την Τρίτη. Θέλει όμως να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του στον αγώνα με το Βέλγιο την Πέμπτη».

Περισσότερα σε Ειδήσεις