Θεσσαλονίκη: Βίαζε την ανιψιά του επί έξι χρόνια

Τη βίαζε επί χρόνια ο θείος της
Pexels

Μια σοκαριστική υπόθεση κατ' εξακολούθηση βιασμού κατά ανήλικης αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το άτυχο κορίτσι είχε ήδη περάσει πολλά όταν ξεκίνησε η κτηνωδία σε βάρος της από τον ίδιο της τον θείο. 

Αρχικά, το τότε 9χρονο κορίτσι βρισκόταν μακριά από τους γονείς της, από τους οποίους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια, και ζούσε με τη γιαγιά της. Τότε ήρθε στη ζωή της και το τεράστιο βάρος που την κατέτρεχε επί χρόνια –από το 2013 ως το 2019–, αφού ο ίδιος της ο θείος ασελγούσε πάνω της στη διάρκεια των πιο ευαίσθητων και τρυφερών της χρόνων. Το κορίτσι, που πλέον ζει στο εξωτερικό, βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την κτηνωδία. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 50χρονου Έλληνα θείου της για ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά τα αδικήματα του βιασμού, κατάχρησης ανηλίκων όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις