Δολοφονία στην Κατερίνη: Τον έκαψαν ζωντανό

Τα ίχνη του εμπόρου ναρκωτικών ο οποίος προμήθευε με ουσίες έναν νεαρό τοξικομανή που βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα αναζητούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κατερίνης. Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε έπειτα από έρευνες των αστυνομικών, είναι ένας 45χρονος ουσιοεξαρτημένος.

Εντοπίστηκε από περιπατητή στην περιοχή της Καλλιθέας δεμένος πισθάγκωνα και φορώντας κουκούλα στο κεφάλι. Ήταν καμένος στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του. Από τις έως τώρα έρευνες των αστυνομικών φαίνεται να κάηκε ζωντανός, κάτι που ωστόσο θα επιβεβαιώσει η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.

«Ο θάνατος του 45χρονου ήταν ιδιαίτερα βίαιος, ο άνθρωπος πραγματικά υπέφερε» σχολιάζει με νόημα αξιωματικός που συμμετέχει στις έρευνες. Όλοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης αναζητούν τον άνθρωπο που τον προμήθευε με ουσίες το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο ουσιοεξαρτημένος να δολοφονήθηκε από άλλο τοξικομανή πάνω στη μοιρασιά της δόσης, ενδεχόμενο, όμως, το οποίο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες. Ήδη, οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα με τα οποία διατηρούσε επαφές ο άτυχος άνδρας.

περιπολικό
(EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Περισσότερα σε Ειδήσεις