Γλυκά Νερά - Καρολάιν: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της

η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Κάρολαιν
alpha

Νέα δεδομένα έρχονται συνέχεια στο φως από την ημέρα που ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοιραίο βράδυ, πέρα από τις αναζητήσεις ξενοδοχείων που βρέθηκαν στο κινητό της άτυχης 20χρονης, τραβήχτηκε μια φωτογραφία, από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της και η οποία συνδέεται στις κάμερες, που δείχνει τον Μπάμπη στον καναπέ με τη μικρή Λυδία.

Ήταν στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ίδια μετά τον τσακωμό με τον δράστη είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα, ενώ άγνωστος παραμένει ο λόγος που η άτυχη Καρολάιν επέλεξε εκείνη τη χρονική στιγμή να διατηρήσει το στιγμιότυπο αυτό.

Τη φωτογραφία, την οποία έκανε screenshot στο κινητό της η άτυχη Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στο διαμέρισμά τους, παρουσίασε σήμερα το πρωί ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Να σημειωθεί πως η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23, ενώ η στυγερή δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 04.05 έως τις 04.11.

Υπενθυμίζουμε πως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας και οι δύο οικογένειες επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω μιας οικογενειακής φίλης. 

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις