Γλυκά Νερά: Έφτασε στον ανακριτή ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον ανακριτή
kedenews

Όπως και κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και ήταν περιστοιχισμένος από πολλούς βαριά οπλισμένους αστυνομικούς, καθώς ο φόβος επίθεσης σε βάρος του ήταν ιδιαίτερα έντονος. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος «έχασε» σήμερα τον έναν εκ των δύο συνηγόρων του, τον Βασίλη Σπύρου –ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους–, αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα με το οποίο θα εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που ενδεχομένως θα του κάνει ο ανακριτής.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
kedenews

Θα κληθεί ουσιαστικά να πει τη δική του εκδοχή και θα προσπαθήσει να «βελτιώσει την εικόνα του», παρά την ογκωδέστατη δικογραφία. Σε αυτήν περιλαμβάνεται το σύνολο των ευρημάτων τα οποία διερεύνησαν οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων αλλά και του τμήματος Ανθρωποκτονιών και από τα οποία προέκυψε η δολοφονική δράση του 32χρονου πιλότου.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον ανακριτή
kedenews

Ο ίδιος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, θα υποστηρίξει σήμερα ενώπιον του ανακριτή ότι οδηγήθηκε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη εξαιτίας της συμπεριφοράς της συζύγου του, κάτι το οποίο ωστόσο δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση από τα αστυνομικά ευρήματα. 

Νωρίς το απόγευμα αναμένεται να βγει η απόφαση για το εάν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Περισσότερα σε Ειδήσεις