Ίλιον: Ρομά λήστεψαν ανήλικο - Του άρπαξαν τον σταυρό υπό την απειλή κατσαβιδιού

Ρομά χειροπέδες

Σταματημό δεν έχουν οι επιθέσεις των Ρομά στην Αττική με τα περισσότερα συμβάντα να συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή των δυτικών προαστίων. 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Σωρηδόν είναι οι επιθέσεις των Ρομά σε σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα με την τελευταία ενέργειά τους να λαμβάνει χώρα στο Ίλιον. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kedenews.gr, μια σπείρα τεσσάρων νεαρών Ρομά πλησίασε δύο ανήλικα παιδιά και υπό την απειλή κατσαβιδιού ζήτησε τον χρυσό βαφτιστικό σταυρό που κρεμόταν στο λαιμό του ενός. Όταν ο νεαρός αρνήθηκε να τους τον δώσει, ο ένας εκ των τεσσάρων Ρομά του άρπαξε τον χρυσό σταυρό και επιβιβάστηκε σε ένα μαύρο Peugeot 206 με κατεύθυνση τη Λ. Φυλής. 

Οι παθόντες ανήλικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, δίνοντας τους ένα μέρος από τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος διαφυγής. 

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής, ως άριστοι γνώστες των καταστάσεων και των προβλημάτων που επικρατούν στις περιοχές αυτές κινητοποιήθηκαν άμεσα και επί της συμβολής των οδών Κανάρη και Λέσβου εντόπισαν το ανωτέρω όχημα. Στη θέα των ένστολων, o οδηγός του οχήματος πραγματοποίησε επί τόπου αναστροφή. Ωστόσο, το όχημα ακινητοποιήθηκε με τους κατηγορούμενους -ανάμεσά τους και μία γυναίκα- να μεταφέρονται στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου. 

Να σημειωθεί πως στην πόρτα του οδηγού ανευρέθηκε και το κατσαβίδι μήκους 24εκ. με το οποίο πραγματοποιήθηκε η ληστεία. 

Για ακόμη μια φορά οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. αποδεικνύουν πως κανένα σήμα δεν πάει χαμένο. 

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις