Aστυνομικός εκτός υπηρεσίας απεγκλώβισε γυναίκα από ντελαπαρισμένο Ι.Χ.

Αναποδογυρισμένο όχημα
kedenews.gr

Mεσημέρι Κυριακής και μια γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να αναποδογυρίσει. 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αργυρούπολη επί της Λ. Κύπρου, όταν η ρόδα του αυτοκινήτου -που βρισκόταν εν κινήσει- βρήκε σε οδόστρωμα με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. 

Λίγα λεπτά αργότερα, διερχόμενος αστυνομικός που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας αντικρίζοντας το θέαμα έσπευσε να βοηθήσει. Στο όχημα βρισκόταν μόνο η οδηγός, η οποία όσο και αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί. Ο αστυνομικός προπάθησε -μάταια- να ανοίξει πόρτες και παράθυρα. Οι κλειδαριές είχαν μπλοκάρει. Τότε δοκίμασε να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ και τα κατάφερε. Στη συνέχεια έριξε κάτω τα καθίσματα και την τράβηξε προς τα έξω. 

Για καλή της τύχη, η 50ρονη γυναίκα παρά το ντελαπάρισμα, βγήκε άθικτη δίχως κανέναν τραυματισμό. Ο αστυνομικός όντας πιστοποιημένος στις πρώτες βοήθειες έλεγξε αν χρειάζεται να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Διαπίστωσε ότι δεν φέρει ούτε γρατζουνιά, ωστόσο, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Στην συνέχεια ο αστυνομικός επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς και μόλις την παρέλαβε το ασθενοφόρο αποχώρησε από το σημείο συνεχίζοντας την πορεία του. 

To παράδοξο είναι ότι σύμφωνα και με αυτόπτες μάρτυρες αρκετοί από τους διερχόμενους, καθώς πλησίαζαν το όχημα, ελάττωναν ταχύτητα και στη συνέχεια συνέχιζαν την πορεία τους. Αυτη η αδιαφορία δεν είναι σίγουρο αν οφείλεται στην μη ενσυναίσθηση των πολιτών ή στον φόβο μήπως στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τελικά μπλέξουν.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

I.X.

 

i.x.

 

 

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις