Σεπόλια: Απόπειρα πνιγμού 4χρονης από τη μητέρα της

Περιπολικό
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Μητέρα τριών παιδιών στα Σεπόλια αποπειράθηκε να πνίξει την 4χρονη κόρη της, όπως αποκαλύπτει βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα το protothema.gr. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα το βίντεο κατατέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών από τον πατέρα του ενός εκ των τριών παιδιών (τα άλλα δυο είναι από το γάμο της με τον πρώτο της σύντροφο) το οποίο διαμένει μαζί με την πρώην σύντροφο του σε διαμέρισμα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο πατέρας του παιδιού στην καταγγελία του μεταξύ άλλων αναφέρει: «Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4 που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της».

Ο πρώην σύντροφος της συγκεκριμένης γυναίκας, όπως αναφέρει, είχε τοποθετήσει κάμερα στο διαμέρισμα του διότι φοβόταν και για την υγεία του 2χρονου παιδιού του.

«Πρόκειται για μια βάναυση κακοποίηση- απόπειρα ανθρωποκτονίας του ανυπεράσπιστου νηπίου 4 ετών» δηλώνει η Μαριζάνα Κίκιρη, δικηγόρος του πρώην συντρόφου της μητέρας, ο οποίος και κατέθεσε στην Εισαγγελία το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό. «Ο εντολέας μου, μόλις έλαβε γνώση του υλικού έσπευσε να το καταγγείλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να διενεργηθούν οι δέουσες νομικές ενέργειες» κατέληξε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις