Φολέγανδρος Έγκλημα: Ομολόγησε ο 30χρονος τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος
Πηγή: Twitter

Τα ξημερώματα, ο 30χρονος ο οποίος αγνοούνταν, εντοπίστηκε από τις αρχές και ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να δήλωσε στις αρχές πως οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο. Εκείνος έβγαλε εκτός δρόμου το όχημα και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Υποστήριξε ότι βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη τράπηκε σε φυγή. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

Πώς εντοπίστηκε

Μια γυναίκα, η οποία έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας χτες το βράδυ και να αναγνωρίσει τον 30χρονο ο οποίος ήταν κρυμμένος στην περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Γαρυφαλλιάς, οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στη σύλληψη του.

Ο άντρας, όταν συνελήφθη χτες το βράδυ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «παιδιά τι έκανα, ήταν η κακιά στιγμή» ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα πάρουν τις επόμενες ώρες το διαβιβαστικό του Λιμενικού Σώματος, καθώς και τα ντοκουμέντα από το σημείο του φονικού.

Η 26χρονη κοπέλα η οποία είχε καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας και είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας.

*Με πληροφορίες από το cnn.gr, protothema.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις