Α.Ε.Α.Ε. - Διοργανώνεται η 3η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού

αθλητική δράση αστυνομικών  «be active»

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τη εβδομάδα αστυνομικού αθλητισμού. 

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της 3ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-26 Σεπτεμβρίου 2021. 

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν πλήθος αγωνιστικών αναμετρήσεων, τηρώντας πάντα τις οδηγίες των υπευθύνων και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η διοργάνωση και η διεξαγωγή της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, αποτελεί τη μοναδική αθλητική δράση αστυνομικών που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «be active» σε όλη την Ευρώπη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό. Στο πρόγραμμα αυτό πρεσβευτής είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Taekwondo και Αστυνόμος Α , Μαρία Καρπαθακη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η 3η κατά σειρά διοργάνωση, έχει την αμέριστη συμπαραστάτη τoυ Be Active Hellas  και της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Πρόεδρος Α/Α' Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Δ.Σ. της Ένωσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. ΠΑΤΟΥΛΗ Γιώργο, τους Προέδρους των Παραρτημάτων της Αθλητικής Ένωσης και την Πρέσβειρα του Be Active στην Ελλάδα Α/Α' ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ Μαρία.

αθλητική δράση αστυνομικών  «be active»

Αστυνομικοί αθλητές, θα αναμετρηθούν σε διάφορες πόλεις της επικράτειας, πέραν των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, ολοκληρώνοντας έτσι μια μακρά αγωνιστική περίοδο. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία! 

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις