7ο σχολείο Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών - Ολοκληρώθηκε η γ' περίοδος

Aστυνομικοί - Αλεξιπτωτιστές
kedenews.gr

Στα γραφεία Αθηνών των Ελλήνων Αεροδυτών (Hellenic Skydivers) φιλοξενήθηκε και πραγματοποιήθηκε η γ' περίοδος του 7ου σχολείου «Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών 2021», το οποίο διοργανώνει η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. για μέλη της Λέσχης, Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), στελέχη Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τη σχολή Αλεξιπτωτιστών «Έλληνες Αεροδυτες».

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Συνολικά συμμετείχαν έντεκα (11) αστυνομικοί όπου παρακολούθησαν τα θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εδάφους του σχολείου.

Αστυνομικός αλεξιπτωτισμός
Αστυνομικός αλεξιπτωτισμός

Το 7ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών Αστυνομικών διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ) Ν. Πιερίας για Αστυνομικούς Μέλη της και τα Μέλη Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με τη Σχολή Αλεξιπτωτισμού των Ελλήνων Αεροδυτών υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Δ.

Η γ' περίοδος απαρτίσθηκε από αστυνομικούς που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. όπως είναι η Ομάδα ΔΡΑΣΗ, η ΟΠΚΕ, η ΔΙ.ΑΣ. και η Άμεση Δράση. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε αυτό το σχολείο συμμετείχαν και Δόκιμοι Υπαστυνόμοι της Σχολής Αξιωματικών.

Αστυνομικός αλεξιπτωτισμός
Αστυνομικός αλεξιπτωτισμός
Αστυνομικός αλεξιπτωτισμός

Στο πλευρό των υποψηφίων μαθητών παρευρέθη ο πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας και υπεύθυνος αλεξιπτωτισμού της Π.Ο.Ε.Δ. Αρχ/κας ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ Αντώνιος και ο υπεύθυνος της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών Αττικής και μέλος της επιτροπής αλεξιπτωτισμού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας Αστ/κας ΤΖΑΜΑΛΗΣ Παναγιώτης. 

Η συνέχεια αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς, στις 2-3 Οκτωβρίου και στις 23-24 Οκτωβρίου μαζί με τους 2ους Πανελλήνιους Αγώνες Αστυνομικών-Αλεξιπτωτιστών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα πραγματοποιηθούν άλματα. Μείνετε συντονισμένοι!

Περισσότερα σε Ειδήσεις