Ανήλικες το έσκασαν από το σπίτι - Εντοπίστηκαν από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στα ΚΤΕΛ Κηφισού

ΕΛ.ΑΣ. ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ

Ήταν περασμένα μεσάνυχτα όταν το «άγρυπνο» βλέμμα των αστυνομικών που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής εστίασε σε δύο νεαρά κορίτσια που περιφερόντουσαν μόνα τους στα ΚΤΕΛ του Κηφισού. 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποιούσαν περιπολία στην ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου, όταν διερχόμενοι από το εσωτερικό των ΚΤΕΛ Κηφισού αντιλήφθηκαν δύο έφηβα κορίτσια να περπατούν μόνα τους, ασυνόδευτα μέσα στη μαύρη νύχτα. 

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν τα κορίτσια για να διερευνήσουν το λόγο ύπαρξης τους στο σημείο, καθώς, εκτός του ότι η ώρα ήταν περασμένη, επρόκειτο για δύο ανήλικα παιδιά.

Αφού έκαναν τις απαραίτητες ερωτήσεις, με έκπληξη διαπίστωσαν πως οι δυο φίλες το είχαν «σκάσει» από τα σπίτια τους, τα οποία βρίσκονταν στη Μεσσηνία! Δίχως να χάσουν λεπτό, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με το Αστυνομικό Τμήμα της Μεσσήνης όπου ενημερώθηκαν πως οι δύο 14χρονες έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενες, αφού το πρωί έκαναν κοπάνα από το σχολείο με αποτέλεσμα οι γονείς να ανησυχήσουν και να σπεύσουν να ενημερώσουν την αστυνομία. 

Όταν οι ένστολοι ρώτησαν τα κορίτσια για ποιον λόγο αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους, η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι αισθανόντουσαν καταπίεση από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Κατόπιν αυτής της ενημέρωσης, το μάχιμο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή περιπολικού της Άμεσης Δράσης μετέφεραν τα δυο ανήλικα κορίτσια (γεν. 2007) στο Τμήμα Ασφαλείας του Περιστερίου. 

Για ακόμη μία φορά οι μάχιμοι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απέδειξαν ότι η παρατηρητικότητα αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς συμμάχους των αστυνομικών. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις