Κρίστιαν Έρικσεν: Ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο

Κρίστιαν Έρικσεν
Πηγή: Instagram

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, μετά το μήνυμά του που δημοσιεύτηκε στην «Gazzetta dello Sport», το οποίο μετέφερε ο μάνατζέρ του, έστειλε και νέο μέσα από το νοσοκομείο Rigshospitalet στην Κοπεγχάγη όπου νοσηλεύεται μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο ματς της Δανίας με τη Φινλανδία το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο του Euro 2020. 

Ο Δανός άσος, μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία του στον λογαριασμό του στο Instagram που σίγουρα προκάλεσε μεγάλη χαρά στην οικογένειά του, τους φίλους του και τους φιλάθλους που υπέστησαν σοκ όταν τον είδαν να καταρρέει μέσα στο γήπεδο σε μια ανύποπτη φάση. Ο 29χρονος άσος έγραψε: «Γεια σε όλους. Πολλά ευχαριστώ για τις γλυκές και απίστευτες ευχές σας από όλο τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά, δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει ακόμα να κάνω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά αισθάνομαι καλά. 

Τώρα, θα ενθαρρύνω τα παιδιά της ομάδας της Δανίας για τα επόμενα ματς. Παίξτε για όλη τη Δανία. Τα καλύτερα,

Κρίστιαν». 

Κρίστιαν Έρικσεν
Πηγή: Instagram

Θυμίζουμε ότι ακόμα οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να απαντήσουν γιατί κατέρρευσε ο άσος της Ίντερ και της Εθνικής Δανίας, αλλά η εικόνα του από το νοσοκομείο, όπως και η ψυχολογία του, μόνο ενθαρρυντική είναι... 

Περισσότερα σε Ειδήσεις