Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η υποκρισία και τα ψέματα του 32χρονου συζυγοκτόνου

Έγκλημα Γλυκά Νερά, δολοφονία Καρολάιν, πιλότος

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η χώρα από τη δραματική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, την οποία χθες ο σύζυγός της ομολόγησε ότι έπνιξε.

Ένα από τα στοιχεία που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη, προκαλώντας συναισθήματα οργής για τον δράστη, είναι η στάση του τις 37 μέρες που πέρασαν μέχρι να ομολογήσει στους αστυνομικούς. Ο ίδιος εμφανιζόταν συντετριμμένος, και μάλιστα κοντά στη συντετριμμένη μητέρα του θύματος, προσπαθώντας να την παρηγορήσει για να ρίξει στάχτη στα μάτια της ίδιας αλλά και των Αρχών.

Ο «αποχαιρετισμός»

Ειδικότερα, στις 16 Μαΐου ο 32χρονος πιλότος είχε επιλέξει να αποχαιρετίσει τη σύζυγό του με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Ιnstagram. Μάλιστα, είχε επιλέξει μια φωτογραφία από τον γάμο τους, ενώ συνόδευε την ανάρτησή του με τα εξής λόγια: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι, αγάπη μου».

Έγκλημα Γλυκά Νερά, δολοφονία Καρολάιν, πιλότος

Σημειώνεται πως από χθες πολλοί είναι οι χρήστες που στη συγκεκριμένη ανάρτηση του πιλότου έχουν γράψει υβριστικά σχόλια, με τον αριθμό αυτών να ξεπερνά τα 13.000.  

Τα μηνύματα είναι γεμάτα οργή, ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, ενώ πολλοί είναι αυτοί που καταφέρονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του. Ανάλογα σχόλια υπάρχουν και σε άλλες αναρτήσεις στο ίδιο προφίλ.

Με το παιδί του στην αγκαλιά

Μία από τις στιγμές υποκρισίας έλαβε χώρα στην κηδεία της Καρολάιν, στην Αλόννησο, όπου ο πιλότος έφτασε κρατώντας στην αγκαλιά το μόλις 11 μηνών παιδί τους. Ντυμένος στα μαύρα, κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του το βρέφος, ενώ περιτριγυριζόταν από συγγενείς και φίλους που θρηνούσαν για τον άδικο χαμό της μητέρας του παιδιού.

«Να μη συμβεί σε κανέναν αυτό που πάθαμε εμείς»

Μετά την κηδεία, ο 32χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά. Εκεί είχε κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας:

«Θα τους πιάσουνε. Η Αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς» είπε συγκεκριμένα πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Η αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν

Λίγη ώρα προτού μεταβεί κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αλόννησο για να τον μεταφέρει στη ΓΑΔΑ, ο ίδιος βρισκόταν στο 40ήμερο μνημόσυνο της συζύγου του.

Εκεί οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της άτυχης 20χρονης. Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία, με τη μητέρα της Καρολάιν να έχει τον πιο δραματικό ρόλο. Σαράντα ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης της, η τραγική φιγούρα της μητέρας στο μνημόσυνο συγκλόνισε.

Έγκλημα Γλυκά Νερά, δολοφονία Καρολάιν, πιλότος
Alpha TV

Λίγα λεπτά αργότερα, δε, όταν ρωτήθηκε γιατί μεταβαίνει στην Αθήνα, είπε απευθυνόμενος προς τη μητέρα της Καρολάιν ότι πηγαίνει για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο για τη δολοφονία.

Σημειώνεται πως οι γονείς της άτυχης κοπέλας είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή, σαν να ήταν παιδί τους, ακόμη και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεσή του.

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις