Ηλεία - Συντριβή αεροσκάφους: Αυτά είναι τα θύματα της τραγωδίας

πτώση αεροσκάφους στη Χαριά
ilialive

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί Δευτέρας εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη στην περιοχή της Χαριάς στην Ηλεία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αεροσκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα τα δύο άτομα να εντοπιστούν νεκρά από τις Αρχές.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος με τους δύο επιβαίνοντες, για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, έπεσε σε κατοικημένη περιοχή.

Πρόκειται για δύο άντρες, τον κυβερνήτη, ο οποίος είχε καταγωγή από τη Χαριά Πύργου, όπου και σημειώθηκε το δυστύχημα, και τον συνεπιβάτη του, που είχε καταγωγή από τα Ιωάννινα.

πιλότος αεροσκάφους στην Ηλεία
Ο πιλότος του αεροσκάφους που συνετρίβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους και πιλότος ήταν δάσκαλος στην Αμαλιάδα, παντρεμένος, με δύο παιδιά. Ο συνεπιβάτης του ήταν ο 58χρονος Κώστας Καλογερογιάννης, κάτοικος της πόλης του Μεσολογγίου, και είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα. Μάλιστα, είχε σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να αγοράσει δικό του.

Ήταν ενεργότατο μέλος της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου και εθελοντής της αερολέσχης Μεσολογγίου και είχε συνδράμει στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018 καθώς και σε πλήθος εθελοντικών αποστολών.

συνεπιβάτης αεροσκάφους που συνετρίβη στην Ηλεία
Ο συνεπιβάτης αεροσκάφους που συνετρίβη στην Ηλεία/ agrinionews.gr

Υπενθυμίζεται ότι το σημείο πτώσης του αεροσκάφους απέχει ελάχιστα από το σπίτι του ενός εκ των δύο θυμάτων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αεροπλάνο πετούσε χαμηλά και έβγαζε καπνούς, ενώ κατά την πτώση του ακούστηκε μια έκρηξη και στη συνέχεια μια δεύτερη.

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις