Ηλιούπολη - Δικηγόρος 19χρονης: «Η κοπέλα κινδυνεύει από κύκλωμα που εμπλέκεται ο αστυνομικός»

περιπολικό
(EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης 19χρονης στην Ηλιούπολη. Νωρίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, ευχαρίστησε την εργαζόμενη στην καφετέρια η οποία αφού είδε το κορίτσι χτυπημένο της είπε «αν χρειάζεσαι βοήθεια, είμαι εδώ».

«Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της», δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

«Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατανομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα», πρόσθεσε.

Τι δήλωσε ο Γεν. Γρ. Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Τέλος, από πλευράς του ο κ. Σπήλιος Κρικέτος, Γεν. Γρ. Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, αναφερόμενος στην υπόθεση, δήλωσε πως: «αυτός δεν είναι αστυνομικός κατά την άποψή μου. Πρέπει να ανοίξουν στόματα, να καταλάβουν κάποιοι ότι ως εδώ η βία. Η αστυνομία έχει φτιάξει ειδική υπηρεσία ενδοοικογενειακής βίας, όποια κοπέλα είναι θύμα να λέει το πρόβλημά της. Να καταγγέλλονται αυτές οι συμπεριφορές. Είμαι βέβαιος η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

«Να μην κινδυνέψει το παιδί από το κύκλωμα. Ο αστυνομικός δεν ήταν μόνος του. Απαιτώ από τις αρχές να συλληφθούν και το παιδί να μην κινδυνέψει. Να μας απαντήσουν τι εξυπηρετεί το να αποκλείεται το παιδί από την επικοινωνία για ένα 12ωρο. Την πήγαν στο νοσοκομείο αφού την εξαφάνισαν από εμάς και έλεγαν ότι είναι κρατούμενη», κατέληξε η κα. Λεγάκη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις